Організм, як батарейка. Правильно його “підзаряджати”, аби не нашкодити здоров’ю, навчалися слухачі семінару для офісних працівників.

3 Лютого 2018 | Переглядів: 29
IMG_9731

Якість сну, кількість жирів, вуглеводів та води, які ми вживаємо протягом дня безумовно впливають на стан нашого здоров’я. І це вже стало аксіомою, яка не піддається сумнівам та суперечкам. Але що ж робити, якщо робочий ритм не дозволяє дотримуватися правильного режиму харчування та відпочинку? На це питання дали відповідь провідні спеціалісти у галузі медицини та кулінарії під час семінару організованого благодійним фондом “Європа” “Мозок та їжа – еволюція чи революція”.
Ведучі семінару розповіли, що в першу чергу не варто нехтувати сном та щоранку вивільняти організм від токсинів за допомогою двох стаканів води натщесерце. А особливу увагу необхідно приділяти сніданку.
“Почему на сегодняшний день офисным работникам так иногда сложно выдержать нагрузки? Начать нужно с полноценного завтрака, который соответствует тому топливу, которое необходим нашему организму, а это прежде всего белки и здоровые жиры”, – розповіла психолог та дієтолог Анжеліна Балєва.

У цей день не обійшдлося без благодійності. Під час семінару фонд “Європа” організував збір коштів для лікування маленького Владислава Пилипенка.
Хлопчику лише 5 років, але малюк переніс вже не один курс лікування. Два роки тому йому поставили діагноз гострий лімфобластний лейкоз.
Жоден учасник семінару не залишився осторонь біди маленького Владиславчика, пожертвувавши кошти на його лікування. Загалом зібрано три тисячі гривень, які вже передані батькам хлопчика.

Відео “Garmata TV”